Volledig scherm
NAC-speler Richelor Sprangers wordt aan Helmond Sport verhuurd. © Pro Shots

International Sprangers derde NAC-huurling Helmond Sport

Richelor Sprangers vertrekt tijdelijk naar Helmond Sport. De 20-jarige aanvaller wordt voor één seizoen door NAC verhuurd. Het is de derde speler die deze zomer tijdelijk vanuit Breda naar Helmond trekt. 

NAC en Helmond Sport sloten onlangs een samenwerking. Uit die samenwerking zouden jaarlijks twee tot vier spelers vanuit Breda tijdelijk richting het oosten van Brabant moeten trekken. Bodi Brusselers en Diego Snepvangers gingen Sprangers als gevolg van die samenwerking voor. In het verleden kwamen ook Mounir El Allouchi en recent Grad Damen succesvol uit voor Helmond Sport.

In de eredivisie werd afgelopen voetbaljaargang acht keer door trainer Stijn Vreven een beroep gedaan op de spits, die ook als buitenspeler uit de voeten kan. Alle keren als invaller. Sprangers wist niet te scoren.

Messi 

Haïtiaans international Sprangers speelde afgelopen week nog een klein kwartier met zijn land mee tegen het Argentinië van Lionel Messi. In het uitverkochte La Bombonera (55.000 bezoekers) verloor de aanvaller met 4-0.

Volledig scherm
Richelor Sprangers in duel met Lionel Messi. © REUTERS
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Poll

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

  • Ja (82%)
  • Nee (18%)
1479 stemmen