Jelle ten Rouwelaar met het logo van 'Jelle's Army', een vier maanden durende actie om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen.
Volledig scherm
Jelle ten Rouwelaar met het logo van 'Jelle's Army', een vier maanden durende actie om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen. © ron magielse / pix4profs

In naam van Jelle haalt NAC geld op voor kinderen die niet kunnen sporten

Zichtbaar geëmotioneerd, met de tranen in zijn ogen en trillende stem neemt Jelle ten Rouwelaar het voor hem mooist denkbare cadeau in ontvangst: de lancering van ‘Jelle’s Army’. Een project dat Bredase kinderen, wiens ouders het niet breed hebben, in staat stelt om gratis te laten sporten en thuiswedstrijden van NAC te bezoeken.

  1. NAC steekt zijn nek uit en biedt Hyballa onverwachte droomkans
    PREMIUM

    NAC steekt zijn nek uit en biedt Hyballa onverwach­te droomkans

    Vijf keer op rij werd hij in de jaren 2020, 2021 en 2022 in recordtempo ontslagen. Nergens hield Peter Hyballa het bij zijn laatste vijf clubs langer vol dan een handvol maanden. Toch staan zijn didactische vaardigheden niet ter discussie. Integendeel, daarom dat het NAC van Pierre van Hooijdonk (commissaris technische zaken) en Peter Maas (technisch directeur) het zonder aarzeling aandurft om een emotionele vakidioot als Hyballa voor de groep te zetten.