Je eigen stoel terugkopen kan tot en met 30 juni. Aan de gouden seizoenkaart is een loterij gekoppeld met Peter Hyballa als hoofdprijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Je eigen stoel terugkopen kan tot en met 30 juni. Aan de gouden seizoenkaart is een loterij gekoppeld met Peter Hyballa als hoofdprijs. © BSR Agency

Hyballa als hoofdprijs bij gouden seizoenkaart NAC

Juist nu, nu NAC de supporters harder nodig heeft dan ooit tevoren om overeind te blijven, doet de club een klemmend beroep op het geel-zwarte hart van de loyale achterban. ‘Juist nu’ is midden in de coronacrisis het motto van de seizoenkaartcampagne die donderdag om 12.00 uur officieel van start gaat. Vroegboekers kunnen een exclusieve training winnen onder leiding van Peter Hyballa.

De 13.700 NAC-seizoenkaarthouders krijgen twee opties voorgeschoteld: de gouden en de reguliere seizoenkaart. Dat geldt ook voor de Club van 1912. Dat zijn 1280 supporters die in 2015 een seizoenkaart kochten voor tien jaar. ,,Bij de gouden optie spreek je je onvoorwaardelijke steun uit aan de club, maak je het bedrag in een keer over en zie je af van elke vorm van eventuele tegemoetkoming”, zegt woordvoerder Alex Knook. 

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen