Mounir El Alouchi hangt spectaculair in de lucht voor de gelijkmaker.
Volledig scherm
PREMIUM
Mounir El Alouchi hangt spectaculair in de lucht voor de gelijkmaker. © BSR Agency

Het NAC van Hyballa ontwikkelt zich tot een vechtmachine

Twee fantastische goals van Mounir El Allouchi zullen voor altijd in het NAC-geheugen gegrift staan op een avond waar Jong Ajax met een enorme dosis weerbaarheid terug in zijn hok wordt geduwd.

Als het fatalisme ongezien in de Bredase hoofden dreigt te sluipen als een coronavirus waar geen tegengif voor is, blijkt NAC een lichaamseigen stof aan te maken die resistent is tegen een 2-0-achterstand. Meeslepender dan de bekerzege op AZ vorige week, is de veerkracht van een vechtmachine in wording tegen een bijzonder getalenteerd beloftenteam. Het ombuigen van een verloren gewaande wedstrijd is voor dit NAC meer waard dan de drie punten.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.