Ralf Seuntjens
Volledig scherm
PREMIUM
Ralf Seuntjens © BSR Agency

Het is nu of nooit voor Ralf Seuntjens: ‘Ik denk dat het gesprek met NAC er gaat komen’

De transfervrije Ralf Seuntjens (29) heeft al voorzichtig contact gehad met NAC. ,,Ik kan nog zeker drie tot vier jaar mee. Al is het maar richting de supporters: ik denk dat het gesprek met NAC er gaat komen.”

,,Mijn buren zijn seizoenkaarthouders, ze praten vaak over NAC. En een goede maat van mij huurt als sponsor een box in het stadion. Soms stuurt hij een berichtje met alleen het logo van NAC.” Het is genoegzaam bekend: Ralf Seuntjens wordt vaker aangesproken over NAC dan over VVV. De Limburgse club die hij deze zomer na vier vruchtbare jaren verlaat.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.