Volledig scherm
Breda - 18-10-2014 - foto: roy lazet - NAC - ADO - eredivisie - seizoen 2014-2015 - coach Eric Hellemons of NAC Breda

Hellemons verlaat SC Gastel en richt zich op NAC

GASTEL – Eric Hellemons heeft zondag afscheid genomen als trainer van SC Gastel, de amateurclub uit de vierde klasse waar hij bezig was aan zijn tweede seizoen. Hellemons gaat voor veertig uur per week aan de slag bij NAC. In eerste instantie als interim-trainer en anders als assistent als de Bredase club erin slaagt een nieuwe hoofdtrainer te vinden die voldoet aan de profielschets.

Het opstellen van de profielschets zit volgens de directie in de afrondende fase. NAC hoopt daar maandag en anders dinsdag mee naar buiten te komen.
Momenteel staat Hellemons als interim-trainer voor de groep met Rob Penders en Albert van der Sleen als zijn assistenten en werkt deze week toe naar de wedstrijd met Vitesse zaterdag. Hellemons werd dit seizoen voor twintig uur bij NAC aangesteld als trainer van de C1. Die functie zal worden overgenomen door Martijn Reuser die de D2 onder zijn hoede had.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement