Volledig scherm
© Pro Shots

Hamstringblessure Verbeek lijkt mee te vallen

BREDA - De blessure waarmee Danny Verbeek vrijdagavond het veld verliet, lijkt mee te vallen. De vleugelaanvaller liet zich tien minuten voor tijd in de openingswedstrijd van NAC vervangen vanwege verkramping aan de hamstring. De komende dagen zal bekeken worden of Verbeek aanstaande vrijdag tegen Achilles’29 inzetbaar is.

“Ik ben puur uit voorzorg naar de kant gegaan. Dat was op dat moment het meest verstandig. Niks om je echt zorgen over te maken”, zegt Verbeek die bij een 3-1 tussenstand de strijd moest staken. NAC versloeg Jong FC Utrecht uiteindelijk met 4-1. “Maar daar moeten we niet te veel conclusies aan verbinden. Ik denk dat je pas over een week of zes kunt aangeven hoe sterk wij zijn. Er is een volledig nieuwe selectie samengesteld. In dat opzicht is het natuurlijk een beetje wennen, hoewel ik vind dat we nu een jonge en gretige groep hebben.”

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1623 stemmen