Volledig scherm
Robbie Haemhouts baalt: 'Zo heb ik het nog niet eerder meegemaakt. © Pro Shots

Haemhouts: 'Volgens mij zijn geen twee acties van ons gelukt'

BREDA - Robbie Haemhouts zit zich voor rust 'op te vreten' op de bank. Ook de aanvoerder, die rust had gekregen om andere jongens die dicht tegen de basis aan zitten een kans te geven, zag dat tegen VVV alles mis ging wat er mis kon gaan. "Na rust wil je dat rechtzetten, maar ik kwam er al snel achter hoe moeilijk het is om een wedstrijd om te draaien."

Toch bleef hij hopen. "Hopen op een aansluitingstreffer. Als die valt, kan alles plots veranderen." Het gebeurde niet. "Je speelt wel eens vaker een slechte wedstrijd, maar zo heb ik het nog niet meegemaakt in mijn carriere", sprak de middenvelder. "Ik geloof dat er bij ons nog geen twee acties gelukt zijn. Een afstandsschot van Olivier Rommens, dat was alles wat we aanvallend hebben laten zien."

Wat er als eerste bij hem opkwam als hij dacht aan de wedstrijd? „Het was gewoon slecht. Alles wat fout kon gaan, liep ook fout.” NAC had het elftal op enkele plekken gewijzigd. Het team oogde onsamenhangend. „Zo ziet het er uit als de dingen fout lopen”, dacht Haemhouts.