Volledig scherm

Haemhouts: 'Altijd hard blijven werken' (video)

ZUNDERT - Tegen Almere City keert Robbie Haemhouts terug in de basis, zo maakte trainer Marinus Dijkhuizen bekend, daags voor de wedstrijd. Daar is de middenvelder maar al wat blij mee, zo vertelt hij voor de camera van BN DeStem.

Haemhouts krijgt weer de kans na een periode op de bank. "Dat was een moeilijke periode. De eerste tien wedstrijden ben je aanvoerder, daarna word je gepasseerd. Dat kan altijd. Maar daarna had ik het nog moeilijker omdat ik toen ook niet de tweede of derde keus was", geeft de middenvelder toe.

"Maar ik ben altijd hard blijven werken, mijn ding blijven doen op de training. Met als resultaat dat ik morgen de kans krijg", vervolgt Haemhouts.

Vanaf de bank heeft hij NAC een slechte maand november zien beleven. Er werd niet gewonnen. "De prestaties zijn niet goed. We zijn er dagelijks mee bezig om uit te zoeken waar dat aan ligt. Ik kan niet de vinger op de zere plek leggen."

"Morgen moeten we volle bak gas geven en met het publiek voor een mooie avond zorgen."

Robbie Haemhouts keert tegen Almere City terug in de basis. De middenvelder is daar blij mee. "Ik ben altijd hard blijven werken met als resultaat dat ik weer een kans krijg."

poll

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

  • Ja (34%)
  • Nee (37%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (29%)
592 stemmen

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen