Volledig scherm
© Pro Shots

Geen wijzigingen bij NAC, terugslag Verbeek

ZUNDERT – Na het treffen met Achilles’29 vorige week, moet Danny Verbeek vrijdag (20.00 uur) ook de thuiswedstrijd tegen MVV aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller trainde woensdag gewoon mee, maar heeft een terugslag gehad en houdt last van zijn hamstring.

De Bossche vleugelaanvaller mist derhalve ook het duel met FC Dordrecht maandag. Samen met Jesse van Bezooijen is hij de enige speler waar Marinus Dijkhuizen niet over kan beschikken. De trainer heeft in totaal 25 spelers (inclusief drie keepers) tot zijn beschikking voor MVV. “Een luxe ja. Dit is hoe wij het wilden hebben. We beschikken over een kwalitatief goede en brede selectie. Voor het eerst gaan spelers met teleurstellingen te maken krijgen. Dat is wel een aandachtspuntje.”

Dijkhuizen houdt tegen MVV vast aan dezelfde namen als tegen Achilles’29. Dat betekent dat Thomas Agyepong en Bodi Brusselers op de flanken blijven staan, hoewel ze nog niet een hele wedstrijd kunnen spelen. Nieuwkomer Brandon Barker, van wie veel verwacht wordt, begint op de bank. “Brandon is een mooie en technische speler, maar heeft tijdens de voorbereiding alleen tegen Bayern München 45 minuten meegedaan.”

Ook verdediger Arno Verschueren start op de bank, de Belg die begin deze week transfervrij overkwam van het Belgische Westerlo. En evenals Barker behoren ook de aanvallers David Faupala en Fisayo Adarabioyo tot de wedstrijdselectie. “Ze zijn nog niet helemaal wedstrijdfit, maar wel inzetbaar vanaf de bank mocht het nodig zijn om ze in te brengen.”

NAC is samen met VVV na de eerste twee wedstrijden zonder puntenverlies en op doelsaldo koploper van de eerste divisie. Met overwinningen op MVV en Dordrecht kunnen de Bredanaars deze dagen een grote stap zetten richting het winnen van de eerste periodetitel.

Opstelling NAC
Brondeel; Sporkslede, Rommens, Van Diermen, Smith-Brown; Stans, Nijholt, Haemhouts; Agyepong, Dessers en Brusselers.

poll

NAC moet een nieuwe keeper halen

NAC moet een nieuwe keeper halen

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
876 stemmen