Loris Brogno is het shirt van Beerschot VA waar hij de afgelopen drie jaar speelde.
Volledig scherm
PREMIUM
Loris Brogno is het shirt van Beerschot VA waar hij de afgelopen drie jaar speelde. © BELGA

Geen Loris Brogno voor NAC, proefspeler zoekt ander avontuur

Ruim twee weken voor het sluiten van de transfermarkt krijgt NAC een tegenvaller te verwerken. Loris Brogno heeft aangegeven het vliegtuig te pakken om elders zijn carrière voort te zetten. 

 1. NAC ziet spelers bij bosjes omvallen: ‘De blessures die je krijgt, is het toch een beetje onmacht’
  video

  NAC ziet spelers bij bosjes omvallen: ‘De blessures die je krijgt, is het toch een beetje onmacht’

  De 2-2 van Telstar drie minuten voor tijd hakt er begrijpelijkerwijs flink in bij NAC.,,De grip en dominantie die we in de eerste helft hadden, was in de tweede helft een heel stuk minder. We hadden wel de 3-0 kunnen maken (kans Ralf Seuntjens) en dan is het denk ik klaar”, zegt trainer Edwin de Graaf. ,,De tweede helft hebben we meer moeite met de tegenstander. We moeten beter verdedigen bij de goals die we tegen krijgen.”
 2. NAC zet feestvierende spits Hilterman vanwege onprofessioneel gedrag per direct uit de selectie
  PREMIUM

  NAC zet feestvie­ren­de spits Hilterman vanwege onprofessi­o­neel gedrag per direct uit de selectie

  De peperdure winteraankoop van NAC heeft zichzelf lelijk in de nesten gewerkt. Zozeer zelfs dat de clubleiding zich genoodzaakt voelt hem anderhalve week voor de start van de play-offs uit de spelersgroep te verwijderen. Aanleiding is het onprofessionele gedrag van Jeredy Hilterman die zaterdag een prominente rol opeiste bij het kampioensfeest van FC Emmen. Daarin liet hij doorschemeren spijt te hebben van zijn transfer naar NAC.