Volledig scherm
PREMIUM
Huseyin Dogan. © BSR Agency

Futloos NAC speelt met pap in de benen en stoot weer zijn hoofd

Mat NAC kan amper een vuist maken en stelt teleur tegen Go Ahead Eagles waardoor het voor de vierde keer op rij zonder zege blijft. Omdat Cambuur, De Graafschap, Excelsior en NEC eveneens blijven steken op een gelijkspel, is de schade te overzien.

Baldadig gejuich steekt de kop op als een vrouw met een stuk karton gevuld met zeven bier na een half uur over de galerij van de hoofdtribune paradeert. Kostelijk vermaak voor een groep mannen die onderuitgezakt verveeld voor zich uitkijkt. NAC speelt met pap in de benen en wordt overlopen door een Go Ahead Eagles dat met een zuurstoftank over het natte veld raa st. Met het puntje (1-1) komt de thuisploeg nog goed weg.

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.