Justin Goetzee.
Volledig scherm
Justin Goetzee. © BN DeStem

FC Eindhoven stelt Goetzee (ex-NAC) aan als algemeen directeur

FC Eindhoven heeft opnieuw een bestuurlijke switch ondergaan. Vanaf dinsdag is Wim van den Broek niet langer de algemeen directeur van de club. Hij had weinig draagvlak meer en neemt na overleg met de raad van commissarissen per direct afscheid. Van den Broek maakt plaats voor Justin Goetzee uit Teteringen, voorheen directeur bij NAC. 

FC Eindhoven geeft in een verklaring aan dat nu een bestuurder met meer commerciële achtergrond noodzakelijk is. Van den Broek voorzag eerder nog dat de club op termijn zou kunnen groeien naar een omzet van 5 miljoen euro per jaar, maar de praktijk lijkt een stuk weerbarstiger. 

Bij FC Eindhoven veranderde er de afgelopen jaren veel op bestuurlijk vlak. De verantwoordelijken volgden elkaar in rap tempo op, met nu weer het vertrek van Van den Broek. Hij zat er negen maanden en volgde Marco Faber op, die het na ruim een jaar ook al voor gezien hield. Ook daarvoor waren er een periode veel wijzigingen op technisch en bestuurlijk vlak bij de club aan de Aalsterweg. 

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen