Volledig scherm
FC Dordrecht. © ANP

FC Dordrecht huurt voormalig Jong NAC-speler Aminu van Manchester City

Bij NAC kwam hij niet verder dan het beloftenteam, in Dordrecht mag Mohammed Aminu laten zien dat hij geschikt is voor de eerste divisie. Manchester City leent de 19-jarige aanvaller de rest van dit seizoen uit aan de Schapenkoppen. 

De Ghanees jeugdinternational kwam eind 2017 voor een stage naar Breda in het kader van het samenwerkingsverband tussen NAC en Manchester City. Vorig seizoen werd Aminu ingedeeld bij Jong NAC, de stap naar het eerste bleek echter te groot voor de speler. FC Dordrecht denkt de dribbelaar desondanks goed te kunnen gebruiken en huurt hem daarom van City.  

  1. NAC in 2019-2020: van crisis naar polonaise en van polonaise weer naar crisis
    PREMIUM

    NAC in 2019-2020: van crisis naar polonaise en van polonaise weer naar crisis

    Hoge pieken, diepe dalen. Het seizoen 2019-2020 is net over de helft en de ontknopingen vinden in april (eventuele bekerfinale) en mei (nacompetitie) pas plaats. Toch loont het de moeite om een zelfs voor NAC-begrippen krankzinnig seizoen nu al in beelden samen te vatten. Ga maar na; winnaar eerste periode, kansloos voor directie promotie, drie trainers versleten, vier verschillende assistenten en in de halve finale van de beker.