Volledig scherm
© Pro Shots

Enkelblessure Stans, El Allouchi krijgt kans op tienZUNDERT - Nieuwe tegenslag voor Jeff Stans. Nadat hij tegen FC Den Bosch na een uur spelen gewisseld werd, trainer Marinus Dijkhuizen was niet tevreden over zijn inbreng, heeft de middenvelder op de training een enkelblessure opgelopen. Wat de ernst van de kwetsuur is, zal de komende dagen moeten blijken.


Zeker lijkt wel dat hij morgen de wedstrijd met koploper Jong PSV moet missen. Een bijzonder vervelend moment met de wetenschap dat Dijkhuizen zoekende is naar de ideale invulling op het middenveld. Gisteren wees Stans op de grote bobbel op zijn rechterenkel om te laten zien waar de pijn zit. De speler hoopt vooral dat zijn enkelbanden niet zijn aangetast. Samen met Thomas Agyepong werkte hij met de fysio gisteren een individueel programma af. Agyepong kampt met de naweeën van de achillespeesblessure die hij drie weken geleden in de wedstrijd tegen MVV opliep. De Ghanees ontbreekt evenals Stans tegen het beloftenteam van PSV. Rommens sloot gisteren wel weer aan bij de groep, maar wordt niet bij de eerste elf verwacht.

Het ontbreken van Stans biedt Mounir el Allouchi een onverwachte kans om zich in de kijker te spelen. De Roosendaler krijgt zo goed als zeker zijn kans op zijn favoriete tien positie als aanvallende middenvelder. Dat mag gerust opvallend genoemd worden aangezien El Allouchi de laatste drie duels niet tot de wedstrijdselectie behoorde. Dat had deels te maken met het gegeven dat de speler, die eind deze maand 22 jaar wordt, op de nominatie stond om te vertrekken bij NAC. Omdat de aanbiedingen die hij ontving hem niet konden bekoren, besloot hij te blijven en zijn laatste contractjaar uit te dienen. Tegen de lijstaanvoerder van de eerste divisie mag hij laten zien dat hij goed genoeg is om de Bredanaars aanvallend bij de hand te nemen.

poll

NAC moet een nieuwe keeper halen

NAC moet een nieuwe keeper halen

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
864 stemmen