Volledig scherm
Mounir El Allouchi (middenvelder)

El Allouchi 1,5 jaar naar Helmond Sport, Vermeer naar Ecuador

BREDA – Mounir el Allouchi wordt voor anderhalf jaar verhuurd aan Helmond Sport. De 20-jarige middenvelder moet bij de nummer zeventien van de eerste divisie vlieguren gaan maken. Vinnie Vermeer vertrekt naar Deportivo Azogues uit Ecuador.

Door het transfergeweld bij NAC in de maand januari, sneeuwt El Allouchi volledig onder en heeft hij geen uitzicht op speelminuten. Helmond Sport volgt de middenvelder al een tijdje en wilde hem het liefst tot het einde van dit seizoen huren. Omdat de speler dat tekort vindt, is voor een langere periode gekozen. El Allouchi heeft bij NAC een contract tot medio 2017 en kwam dit seizoen tot twee korte invalbeurten in de eredivisie.

Vermeer was zelfs dat niet gegund. De 19-jarige middenvelder trainde vanaf het begin van dit seizoen op amateurbasis mee bij NAC, maar kwam nooit in actie bij een officiele wedstrijd. Hij deed af en toe mee bij het beloftenteam.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (54%)
  • Nee (46%)
3285 stemmen