Volledig scherm
Fernandes © NAC

Drie nieuwe City-huurlingen voor NAC

BREDA - Thierry Ambrose (20), Paolo Fernandes (18) en Pablo Mari (23) zijn de drie nieuwe spelers die NAC komend seizoen huurt van Manchester City. Maandag zijn ze van de partij tijdens de eerste training van het seizoen in Zundert.

Met name de komst van de Franse aanvaller Ambrose is een enorme opsteker voor NAC. De Bredanaars zien in hem de opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken spits Cyriel Dessers. Ambrose maakt daarnaast al jaren deel uit van de Franse jeugdselecties.

De Spanjaard Fernandez is een man voor het middenveld. Hij komt uit de jeugdopleiding van Zaragoza. Zijn landgenoot Mari staat sinds 2016 onder contract bij City. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Girona, waar hij acht wedstrijden speelde.

Of Manu Garcia en James Horsfield nog een seizoen worden uitgeleend aan NAC, is volgens de club nog niet bekend.

Technisch Directeur Hans Smulders noemt op de website van NAC de nieuwe huurlingen ‘drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst’. Daarnaast kunnen ze volgens hem ‘met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage leveren aan ons elftal.’

Volledig scherm
Mari. © NAC
Volledig scherm
Ambrose. © NAC
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement