Volledig scherm
EPA

Dijkhuizen zwaar teleurgesteld: 'Onbegrijpelijk dit'

BREDA – Wat NAC tegen VVV liet zien, leek nergens op. Een kansloze 0-2-nederlaag in de eerste ronde van de KNVB-beker was het gevolg. Tot ontsteltenis van verliezend trainer Marinus Dijkhuizen.

“VVV was in alles beter. We zijn op alle fronten afgetroefd. Er zat angst in de ploeg en het leek wel of we niet wilden voetballen. Onbegrijpelijk”, vond Dijkhuizen na de zeperd tegen de Venlonaren. “Vreemd, want we hebben tien dagen achter de rug. We laten het volledig afweten. En weer in eigen huis. Daar moeten we het morgen maar eens goed over hebben met z’n allen. Dit kan niet. Vrijdag tegen De Graafschap moeten we het goedmaken voor het publiek en ons revancheren.”
Dijkhuizen stoorde zich aan het passieve optreden van zijn spelers die te weinig duelkracht aan de man brachten. “Seuntjens heeft niet een keer op de grond gelegen. Dat snap ik niet. Als verdediger moet je duels aangaan, ingrijpen, de spits lastig maken. Dat heb ik niet gezien.”

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1380 stemmen