Volledig scherm
© Pro Shots

Dijkhuizen: We zijn slecht uit de eerste test gekomen

BREDA – „We hebben nog geen idee waar we staan. Deze ploeg is aan het settelen”, zegt Marinus Dijkhuizen. „MVV was de eerste echte test. Daar zijn we slecht uitgekomen. Maar met een nieuw team ga je ook niet zomaar alles winnen.”

De trainer van NAC zag een elftal dat vooral tegen zichzelf voetbalde. Met name in de eerste helft. „Dit was het slechtste half uur tot nu toe. We speelden heel matig, waren slordig en toonden te weinig kwaliteit aan de bal. MVV had meer druk naar voren toe. Daar hadden wij moeite mee. In de tweede helft startten we goed en kwamen beter in de wedstrijd met de 1-1. Toch is het een avond dat het allemaal net even tegenzit. Twee spelers (Olivier Rommens en Thomas Agyepong) die geblesseerd het veld verlaten. De rode kaart van Arno Verschueren en de vrije trap waaruit de 1-2 valt. Dat moment wordt ons fataal.”

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1623 stemmen