Volledig scherm

Dijkhuizen: Twee weken geleden was iedereen fit, nu vijf blessures (video)

ZUNDERT - Voor de camera van BN DeStem bespreekt trainer Marinus Dijkhuizen de stand van zaken rondom zijn selectie. "Twee weken geleden was iedereen fit en had ik 25 man, nu zit je met vijf geblesseerden. Zo snel kan het gaan."

Zo kampt Danny Verbeek met een flinke schouderblessure. "Dat ziet er niet goed uit. Dat gaat zeker tot de winterstop duren." Ook mist NAC tegen Jong Ajax Gianluca Nijholt vanwege een knieblessure. Woensdag viel Thomas Agyepong uit: hij heeft last van zijn hamstring.

"Maar we hebben een brede selectie, dus we kunnen het opvangen. Maar het is vervelend: je maakt keuzes, die pakken goed uit en dan vallen er mensen weg."

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1538 stemmen