Volledig scherm
© Pro Shots

Dijkhuizen: 'Goed moment om met Brusselers te starten' (video)

ZUNDERT - Tegen Achilles'29 start NAC met Thomas Agyepong en Bodi Brusselers. Trainer Marinus Dijkhuizen heeft het gevoel dat de jongeling er klaar voor is.

De trainer blikt vooruit op het duel met Achilles. Hij gaat in op het basisdebuut van Brusselers, de rol van Olivier Rommens en eventuele versterkingen van Manchester City.

NAC opende het seizoen met een klinkende overwinning op Jong FC Utrecht. In eigen huis werd het 4-1. Vrijdag moeten de Bredanaars op bezoek bij Achilles'29 de goede seizoensstart een vervolg geven. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

WhatsApp
Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

NAC-trainer Marinus Dijkhuizen blikt vooruit op de tweede wedstrijd van het seizoen. Vrijdag reist NAC af naar Achilles'29.
  1. Manu Garcia schittert in het mooiste voetbaltheater van Nederland

    Manu Garcia schittert in het mooiste voetbaltheater van Nederland

    De tunnelklep gaat open als de avondschemering over het meest rauwe en intense voetbalstadion van Nederland valt. Manu Garcia kijkt eens op, geniet en ziet links van hem een geel-zwarte kolonie van duizend mensen op de tweede ring. Ze zwaaien met vlaggen, zingen en hopen tegen beter weten in op een goed resultaat. Angst boezemt De Kuip hem niet in. ,,Juist niet", zal de Spanjaard later zeggen. Kuipvrees? Welnee, daar heeft hij nooit van gehoord.