Volledig scherm
Stijn Vreven (l.) in gesprek met scheidsrechter Jochem Kamphuis. © Pro Shots

'Dezelfde scheidsrechter heeft ons opnieuw benadeeld'

Strafschop,,Als er een ploeg verdiende om te winnen, waren wij dat”, zei trainer Stijn Vreven na het 0-0-gelijkspel tegen VVV. ,, De kansenverhouding was 2-5 in ons voordeel met een aantal goede uitgespeelde kansen. Die moeten er gewoon in.”

Zijn collega Maurice Steijn kon zich vinden in de woorden van de Belg. ,,Meer dan een punt zat er voor ons niet in vanavond.”

Strafschop

Scheidsrechter Jochem Kamphuis verzuimde NAC in de tweede helft een strafschop toe te kennen na een overtreding op Rai Vloet die evenals Giovanni Korte een grote mogelijkheid onbenut liet. ,,We zijn weer door dezelfde scheidsrechter benadeeld.” Vreven doelde op de onterechte pingel die Feyenoord (0-2-zege) kreeg toen Sofyan Amrabat gretig naar de grond ging na een lichte touche van Mounir El Allouchi. ,,De verdediger van VVV kijkt totaal niet naar de bal en duwt Rai Vloet in de rug. Dat is voor mij honderd procent een penalty.”

Vreven deelde bij de persconferentie ook complimenten uit. Aan Bart Meijers, Karol Mets en Thomas Enevoldsen. Door blessures kon de trainer immers geen beroep doen op zijn centrale duo en zijn spits. ,,Wij misten vier basisspelers (o.a. Menno Koch, Pablo Mari, en Thierry Ambrose). Dan ben ik zeer tevreden als ik zie hoe de andere jongens zich hebben geprofileerd.” 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement