Volledig scherm
© Proshots

Dessers zelfkritisch: 'Absoluut niet tevreden'

BREDA - Cyriel Dessers was blij dat zijn ploeg de nederlaag van vrijdag in Den Bosch heeft weggepoetst met een 1-0 overwinning op FC Dordrecht. "Maar dan moeten we nog doordrukken, met een tweede of derde treffer zit je pas echt in een zetel."

De spits die terugkeerde in de basis ten koste van Jari Oosterwijk zag dat NAC moeizaam tot kansen kwam. "We kregen een paar halve mogelijkheden, echt grote kansen hebben we niet gehad. We moeten toch met meer druk spelen." Toch zag hij positieve punten. "Het positieve is dat we snel een goal maken, dat was een luxe vandaag. En buiten de laatste vijf minuten hebben we niets weggegeven."

Zelf maakte hij een doelpunt, maar dat werd afgekeurd vanwege buitenspel. Dessers was zelfkritisch. "Ik ben absoluut niet tevreden over mijn eigen wedstrijd."

Zoekend naar een reden: "Het vertrouwen, dat kan natuurlijk beter. Vooral omdat het voor de winterstop vlotter liep. Uiteindelijk zal ik het toch zelf moeten oppakken, dat is iets waar ik zelf mee aan de slag moet."

De laatste twee wedstrijden werd Dessers vroegtijdig gewisseld. Nu bleef hij heel de wedstrijd staan. "Daar probeer ik niet te veel aan te denken. Ik moet gewoon mijn taak uitvoeren."