Volledig scherm
© Pro Shots / Toin Damen

Dessers: 'We moeten dringend meer laten zien'

BREDA - Spits Cyriel Dessers baalde dat NAC er opnieuw niet in slaagde te winnen. "Ongelooflijk frustrerend", aldus de spits na het gelijkspel tegen Helmond Sport.

"Ik snap de frustratie van het publiek wel", gaf Dessers toe. "Zij verwachten meer en wij verwachten ook meer. We moeten dringend meer laten zien. Vorige week tegen VVV laten we zien dat we ons mannetje kunnen staan, maar we hebben moeite om een constante te vinden."

Dessers probeerde de vinger op de zere plek te leggen. "Het ligt niet aan inzet, ook niet aan kwaliteit. Want we hebben genoeg kwaliteit om bovenin mee te doen. Daar twijfel ik niet aan. We zijn te voorzichtig, denk ik. We tonen te weinig lef en komen te weinig in het zestienmetergebied. We moeten die schroom van ons afgooien."

Hij zag zijn ploeg nog goed beginnen. "De eerste helft was redelijk, we komen tot wat kansen, maar nog niet genoeg vind ik. Zelf krijg ik drie kansen: twee keer pakt de keeper 'm goed, de andere schoot ik in het zijnet. Die had op doel gemoeten."

"Maar wat er in de tweede helft gebeurt..., ik weet het niet. Het komt er niet uit, het lijkt wel of we blokkeren", verzuchtte de spits.

poll

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

  • Ja (34%)
  • Nee (37%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (29%)
592 stemmen

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen