Volledig scherm
Joeri de Kamps © Toin Damen/ProShots

De Kamps vertrekt per direct naar Slovan Bratislava

BRATISLAVA – Joeri de Kamps vertrekt per direct bij NAC. De middenvelder stapt over naar Slovan Bratislava en tekent daar een contract voor 3,5 jaar. Dat meldt de huidig nummer twee van de Slowaakse competitie vrijdagavond.

De Kamps kwam sinds de zomer van 2014 uit voor NAC dat hem destijds voor drie jaar vastlegde. Daarvoor speelde de door Ajax opgeleide speler één jaar op huurbasis bij Heerenveen. Met de clausule dat bij degradatie de speler transfervrij zou kunnen vertrekken zolang NAC in de eerste divisie uit zou komen. In zijn eerste jaar kwam De Kamps tot 29 competitiewedstrijden en een recordaantal van twaalf gele kaarten. Dit seizoen speelde hij mede door blessureleed slechts zes competitiewedstrijden.

​Naast De Kamps staat ook vleugelaanvaller Elson Hooi op het punt om te vertrekken. Hij kan voor 1,5 jaar tekenen bij het Engelse Coventry City. Ook hem laat NAC gratis de deur uitgaan. Op die manier wil de Bredase club ruimte creëren in het salarishuis om de selectie te versterken.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (54%)
  • Nee (46%)
3299 stemmen