Volledig scherm
Arno Verschueren. © Pro Shots

Contract Verschueren opengebroken, middenvelder tot 2021 bij NAC

NAC heeft het contract van Arno Verschueren opengebroken en met twee jaar verlengd tot medio 2021. Dat heeft de club dinsdag officieel bekendgemaakt, beide partijen waren al lange tijd met elkaar in gesprek. 

De 21-jarige middenvelder kwam in 2016 over van het Belgische Westerlo en was de afgelopen twee seizoenen als stille kracht in zowel de eerste divisie als de eredivisie belangrijk voor het elftal. 

De nieuwe verbintenis komt niet uit de lucht vallen. De Belg kreeg eind 2017 een eerste voorstel om bij tekenen. Op die manier wilde de Bredase club er zeker van zijn dat het een deel van de investering, NAC zou naar verluidt een vergoeding van een ton hebben betaald voor de speler, terugziet in de toekomst. 

Allrounder

Verschueren kwam het voorbije jaar tot 26 wedstrijden en een doelpunt. In totaal staat de teller voor de allrounder, hij is ingezet als centrale verdediger, rechtsback en lopende middenvelder met diepte in zijn spel, op 66 officiële wedstrijden voor NAC. Daarin scoorde hij vijf keer. 

 1. Technisch directeur Van Den Abbeele: ‘Kapitaal NAC moet op het veld staan’
  PREMIUM
  Interview

  Technisch directeur Van Den Abbeele: ‘Kapitaal NAC moet op het veld staan’

  Het was een drukke zomer, zegt Tom Van Den Abbeele. Tijd om de balans op te maken met de technisch directeur van NAC. ,,Ik had niet verwacht 45 transfers (19 inkomende, 26 uitgaande, red.) te moeten doen. Uiteindelijk is iedereen te koop als de juiste prijs wordt geboden, maar een groot verloop bemoeilijkt het wel om beleid te maken. Het ideale scenario is vijf weg en vijf nieuwe spelers met in iedere linie een echte versterking.”

Poll

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

Verdient Van Hooijdonk een kans in de NAC-basis?

 • Ja (81%)
 • Nee (19%)
1630 stemmen