Clubwatchers: ‘NAC polste ook Koeman en Brys als trainer, maar gaat voor Van Wonderen’

videoElke week bespreken clubwatchers Yadran Blanco en Dennis Kas de stand van zaken bij NAC. Ze blikken terug, bespreken de actualiteit en kijken vooruit. Deze serie verschijnt elke dinsdag om 12.00 uur op BNDeStem.nl. Bekijk hier de aflevering!

Deze week hebben de heren het over de tactische hand van Willem Weijs, de onervarenheid van diezelfde trainer en het naderende einde van de Bredase dienstperiode van Andrija Filipovic.

Daarnaast is niet alleen topkandidaat Kees van Wonderen, met wie de leiding vrijdag in het Van der Valk hotel in Eindhoven gesproken heeft, benaderd om de nieuwe trainer van NAC te worden. Ook met Marc Brys, Erwin Koeman en Alfons Groenendijk is contact gelegd. Terwijl Jurgen Streppel en Maurice Steijn om verschillende redenen niet haalbaar zijn en de aangeboden John Lammers nooit een serieuze optie is geweest. 

Clubwatchers NAC: Yadran Blanco & Dennis Kas
Volledig scherm
Clubwatchers NAC: Yadran Blanco & Dennis Kas © videostill
  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.