Volledig scherm
Jurich Carolina. © Marcel van Dorst

Carolina draagt steentje bij aan toernooiwinst Curaçao

In voorbereiding op de Gold Cup (15 juni - 7 juli) later deze maand heeft Jurich Carolina een belangrijke bijdrage geleverd aan het winnen van de King's Cup met Curaçao. 

De linksback van NAC nam in de finale van het in Thailand gehouden vriendschappelijke toernooi de openingstreffer voor zijn rekening in het duel met Vietnam. Omdat het treffen na de reguliere speeltijd en verlenging in 1-1 eindigde, moesten er strafschoppen aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen waarna de eilandbewoners uit de Caraïben de pingels beter namen.

Samen met Gervane Kastaneer, tijdens het oefentoernooi slechts wisselspeler, neemt Carolina namens zijn vaderland deel aan de Gold Cup in de Verenigde Staten. Achtereenvolgens El Salvador (17 juni), Honduras (21 juni) en Jamaica (25 juni) zijn de tegenstanders in de groepsfase. 

Overigens mogen zowel Carolina als Kastaneer vertrekken uit Breda. De verdediger kan naar Helmond Sport, voor de aanvaller bestaat er lichte interesse. Beiden hebben een doorlopend contract bij NAC.