NAC kon vrijdagavond in Rotterdam twee keer juichen. De Bredanaars speelden een uitstekende wedstrijd op het Kasteel en versloegen de eredivisionist: 1-2.
Volledig scherm
NAC kon vrijdagavond in Rotterdam twee keer juichen. De Bredanaars speelden een uitstekende wedstrijd op het Kasteel en versloegen de eredivisionist: 1-2. © Pro Shots / Mischa Keemink

Brutaal NAC tankt vertrouwen en boekt knappe zege bij eredivisionist Sparta

Twee weken voor de start van de competitie heeft NAC op bezoek bij Sparta vertrouwen getankt. Dankzij doelpunten van Ralf Seuntjens en Kaj de Rooij werd de eredivisionist, vorig jaar achtste, op het eigen Kasteel gevloerd: 1-2.

 1. NAC-spits Kosiah onbetwist basisspeler bij het nationale team van Liberia
  PREMIUM

  NAC-spits Kosiah onbetwist basisspe­ler bij het nationale team van Liberia

  Ayouba Kosiah beleeft de tijd van zijn leven. Naar NAC gekomen om het beloftenteam te versterken. Door een aanhoudende blessuregolf bij het eerste gehaald. Op de openingsdag van de eerste divisie debuteren in De Koel. Na drie invalbeurten een basisplaats tegen ADO Den Haag. En als kers op de kaart van de een op de andere dag international van Liberia waarvoor hij maandag zijn tweede wedstrijd speelde.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.