Boussaid na eerste goal voor NAC: ‘Had al een voorgevoel dat ik ging scoren’

videoHet was lang wachten op zijn eerste doelpunt voor NAC, maar de supporters zagen tegen PSV het geduld beloond worden. Met zijn belangrijke goal luidde Othmane Boussaid de bekerzege in. De vleugelspeler was dolgelukkig.

,,Ik had een voorgevoel dat ik ging scoren. Als je keek naar Helmond Sport en Jong AZ, twee keer paal of lat, noem maar op. Vandaag was het moment om te scoren. Dat is gebeurd, tegen een mooie ploeg. Ik ben super gelukkig”, zei hij met een glimlach van oor tot oor.

Bij het juichen ging vervolgens iets mis. ,,Ik had mijn knie een beetje pijn gedaan. Ik sprong in de lucht en ben een beetje fout geland. Dat juichen moet ik vaker oefenen, ja. Als je vaker scoort, land je wel goed.”

De Belg kwam woorden tekort. ,,Dit is de beste wedstrijd van het seizoen. Dit was PSV, hè, niet Jong PSV. Een groot team in de eredivisie.”

Volledig scherm
De 1-0 van Boussaid © BSR Agency
  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.