Volledig scherm
© Pro Shots

Borahsasar niet, Verbeek wel mee op trainingskamp

ZUNDERT - Na dagen van speculatie over een mogelijk vertrek is Danny Verbeek alsnog met NAC op trainingskamp gegaan naar Bosschenhoofd, waar de Bredase club tot en met vrijdag zijn tenten opslaat. De aanvaller heeft een tweejarige aanbieding van het Australische Sydney FC op zak, waar oud NAC-speler Graham Arnold trainer is, maar heeft nog geen beslissing genomen.


Voorlopig wil de Bosschenaar niks meer zeggen over zijn situatie, terwijl zijn club NAC hem als een volwaardig lid van de selectie beschouwt.
Hakim Borahsasar daarentegen heeft opnieuw te horen gekregen dat er voor hem geen plaats is bij NAC dat de speler niet meeneemt op trainingskamp naar Bosschenhoofd. De spits is overbodig en mag uitkijken naar een andere club ondanks een doorlopend contract tot medio 2017. In samenwerking met NAC probeert de zaakwaarnemer van de Belgische spits een proefperiode bij een club te regelen, bij voorkeur in België. Afgelopen winter waren Verbroedering Geel en Turnhout concreet in beeld, maar wilde Borahsasar in Breda voor zijn kans gaan.
Over de proefspelers Fabian Sporkslede (rechtsback) en Alexander Corryn (linksback), die beiden een goede indruk maken, wordt eind van deze week een beslissing genomen door NAC. In het oefenduel met KV Mechelen zullen deze twee uitgebreid getest worden is de verwachting.

poll

Het is terecht dat Birighitti weer keept

Het is terecht dat Birighitti weer keept

  • Eens (44%)
  • Oneens (56%)
998 stemmen

poll

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

  • Ja (33%)
  • Nee (37%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (30%)
1529 stemmen

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen