Peter Hyballa wordt de nieuwe trainer van NAC.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Hyballa wordt de nieuwe trainer van NAC. © Angelo Blankespoor

Bevlogen, voetbalgek en recht door zee: Project Hyballa bij NAC vandaag gestart

NAC kan zich opmaken voor een intrigerende rit door de achtbaan. Het project Peter Hyballa, gisteren officieel benoemd als trainer van NAC, belooft een fascinerend schouwspel te worden.

Excentriek, belezen, uitgesproken, oprecht, veeleisend, impulsief, voetbalgek, begeesterd, onafhankelijk; zomaar wat typeringen die passen bij de nieuwe trainer van NAC. Met Peter Hyballa (44) krijgt de Bredase volksclub een man die zich niet laat vastketenen, de taal van de tribunes spreekt en met zijn elftal volle vaart vooruit over het gras raast.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.