Volledig scherm
Glenn Bijl schermt de bal af voor Luka Ilic tijdens de laatste editie van NAC - FC Emmen (1-1) op 12 april van dit jaar. © BSR Agency

Bekerduel NAC - FC Emmen op dinsdag 29 oktober

Met vijf duels in vijftien dagen heeft NAC van 18 oktober tot en met 1 november een programma om u tegen te zeggen. Het treffen met FC Emmen in de strijd om de KNVB-beker is vastgesteld op dinsdag 29 oktober om 20.45 uur en wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion. 

Het bekerduel zit tussen het bezoek aan Roda JC (25 oktober) en de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1 november) en valt in een loodzware periode met verder ontmoetingen met FC Eindhoven (18 oktober) en uitgesproken titelkandidaat De Graafschap (21 oktober).

De laatste drie seizoenen strandde NAC steeds in de eerste ronde van de beker tegen achtereenvolgens VVV, Achilles'29 en RKC. 

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.