Bart Meijers.
Volledig scherm
Bart Meijers. © BSR Agency

Bart Meijers vervolgt zijn loopbaan bij Almere City

Na een succesvolle stageperiode inclusief oefenduel heeft Bart Meijers een contract afgedwongen bij Almere City. De centrale verdediger heeft maandag een eenjarige overeenkomst getekend.

De 22-jarige centrale verdediger kwam het afgelopen seizoen op huurbasis voor Helmond Sport uit waarvoor hij 34 competitieduels speelde. Van NAC kreeg Meijers echter te horen dat zijn aflopende verbintenis niet verlengd zou worden. De uit Etten-Leur afkomstige speler had een basisplaats onder trainer Stijn Vreven in alle vier de wedstrijden van de gewonnen play-offs om promotie naar de eredivisie in mei van 2017. Op 24 februari van dat jaar maakte hij tegen FC Volendam zijn profdebuut. 

Een definitieve doorbraak bleef uit voor Meijers die een totaal van 26 wedstrijden speelde namens NAC waarvan 13 in de eredivisie. Almere City wordt zijn derde club in zijn nog jonge profcarrière. 

Bart Meijers op carnavalsvrijdag, met achter hem Jari Oosterwijk, na zijn debuut en de 1-0-zege op FC Volendam op 24 februari 2017.
Volledig scherm
Bart Meijers op carnavalsvrijdag, met achter hem Jari Oosterwijk, na zijn debuut en de 1-0-zege op FC Volendam op 24 februari 2017. © Toin Damen
Een legendarisch moment: Meijers moet zijn trainer, Stijn Vreven, tegenhouden als hij verhaal komt halen bij scheidsrechter Siemen Mulder na de tumultueuze slotfase van NAC - FC Twente op 12 december 2017.
Volledig scherm
Een legendarisch moment: Meijers moet zijn trainer, Stijn Vreven, tegenhouden als hij verhaal komt halen bij scheidsrechter Siemen Mulder na de tumultueuze slotfase van NAC - FC Twente op 12 december 2017. © VI Images / Maurice van Steen

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen