Balende Kastaneer: ‘Ik kreeg een enorme kans, die moet er gewoon in’

VIDEONAC had in de eerste helft tegen Ajax minimaal een keer moeten scoren, zag ook Gervane Kastaneer. De aanvaller baalt stevig.

,,We speelden ook redelijk goed. We komen het eerste kwartier goed door. Ik kreeg vervolgens een enorme kans.” Kastaneer schrok een beetje. ,,In eerste in eerste instantie wel ja. Ik kreeg de bal iets onder me en dacht: gelijk uithalen. Helaas was André Onana snel uit zijn goal, maar dat soort ballen moeten er gewoon in.”

Buitenkansje

Even daarvoor zag de aanvaller een buitenkansje. Onana verdedigde, niet de eerste keer dit seizoen, nonchalant uit. Bijna kon Kastaneer profiteren. ,,Je weet dat Onana veel risico neemt; dat zit in zijn spel. Ik loerde op dat soort ballen, maar jammer genoeg kwam ik net te laat.”

De spits vindt niet dat zijn ploeg niet meer geluk nodig had in Amsterdam. ,,Je hoeft geen geluk te hebben vandaag want we hebben genoeg kansen gehad. We hadden het vanuit eigen kracht kunnen winnen.” Kastaneer vindt dat ondanks de gemiste kansen in de eerste helft de wedstrijd in de tweede helft verloren is. ,,Na de 2-0 3-0, was het gespeeld. We zeiden in de rust dat we zo door moeten gaan, scherp moesten blijven. Dat lukte door twee ‘k*tdoelpuntjes’, als ik het zo mag zeggen, niet.”

Gervane Kastaneer
Volledig scherm
Gervane Kastaneer © BSR Agency

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen