Marouan Azarkan.
Volledig scherm
PREMIUM
Marouan Azarkan. © Pro Shots / Remko Kool

Azarkan krijgt opnieuw het vertrouwen van NAC: ‘Hij is heel behendig en passeert makkelijk’

VideoErvaren krachten als Moreno Rutten, Lex Immers en Mario Bilate ontbreken vrijdag (20.00 uur) tegen MVV en voeren een race tegen de klok om de nacompetitie (zaterdag 15 mei) te halen. ,,Het wordt heel kort dag”, beaamt NAC-trainer Maurice Steijn.

 1. NAC-supporters wilden onwel geworden fan ‘juist helpen en beschermen’
  PREMIUM
  Update

  NAC-supporters wilden onwel geworden fan ‘juist helpen en beschermen’

  BREDA - Tal van NAC-supporters zijn boos omdat ze de schuld krijgen van het geweld dat de hulpverlening zou hebben verstoord aan de onwel geworden en later overleden fan, kort na het verloren promotieduel tegen NEC in Breda. ,,We probeerden hem juist te helpen en de hulpverleners te beschermen die zijn leven probeerden te redden. Pas toen de politie een andere supporter wilde arresteren, sloeg de vlam ineens in de pan”, zeggen de fans.
 2. Fanatieke supporters eensgezind: ‘Ik voel het tot in de tenen, NAC gaat dit niet meer laten lopen’
  PREMIUM

  Fanatieke supporters eensgezind: ‘Ik voel het tot in de tenen, NAC gaat dit niet meer laten lopen’

  In een ware thriller versloeg NAC afgelopen donderdag FC Emmen. De Parel van het Zuiden veroverde na strafschoppen een plaats in de finale van de play-offs. In de strijd om een ticket voor de eredivisie raakte Breda in extase. Supporters Maarten Akkermans, Ferry de Bont, Bram van Doorn en oud-speler Jan Paul van Hecke over de intense spanning en de naderende apotheose tegen NEC.