Volledig scherm
NAC Soccer Camp op de velden van voetbalvereniging TSC aan de Warandelaan in Oosterhout. Komend seizoen verhuist de club al haar jeugd naar Sportpark Heksenwiel. Nu trainen de jonkies nog bij WDS, ook in de Haagse Beemden. © Johan Wouters

Alle jeugd van NAC straks op Heksenwiel

BREDA - NAC verhuist met ingang van het komend seizoen al haar jeugd naar Sportpark Heksenwiel in Breda. Sinds 2013 speelde de jongste jeugd bij WDS, tegenover het Graaf Engelbrecht, maar NAC zag liever dat alle jeugdspelers verenigd zouden zijn op één locatie. De samenwerking met WDS is dan ook beëindigd.

BSV Boeimeer is de vaste bespeler van het Heksenwiel. Het complex wordt verder geoptimaliseerd voor de NAC-jeugd, door plaatsing van zogenoemde Portakabins. Verplaatsbare, volledig uitgeruste gebouwen waar bijvoorbeeld een krachthonk, een medische ruimte, een videoruimte, een bestuurskamer of wat dan ook in kan worden ondergebracht. Deze Portakabins worden geplaatst in samenwerking met Stichting Samen voor NAC en zullen op 24 juni officieel geopend worden.

Voor Hoofd Jeugdopleiding Eric Hellemons en de naar Heracles Almelo vertrekkende Tim Gillissen was deze samentrekking één van de belangrijkste speerpunten in het meerjarenplan. Boeimeer is verheugd met de intensieve samenwerking; zij stellen dat de aanwezigheid van NAC goed is voor het imago van de club.

Poll

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

  • Ja (78%)
  • Nee (22%)
5415 stemmen