Volledig scherm

Alex Schalk geeft zijn jawoord aan PSV

BREDA – Als het aan Alex Schalk ligt speelt hij na de winterstop op huurbasis voor Jong PSV dat in eerste divisie uitkomt. De NAC-spits heeft donderdagavond zijn jawoord gegeven aan de Eindhovenaren.

Het is nu nog aan de clubs om eruit te komen, maar dat zal geen onoverkomelijk probleem worden. “Ik verwacht dat het rondkomt”, zegt Schalk daarover die bij NAC een doorlopend contract tot de zomer van 2015 heeft. Het is de bedoeling dat hij in de zomer terugkeert in Breda. Dan zal bekeken worden of er een nieuwe start gemaakt kan worden en of er toekomst voor hem is bij NAC waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep.
it seizoen is Schalk bij NAC op een zijspoor beland en werd zelfs gedegradeerd tot tribuneklant door trainer Nebojsa Gudelj. “Het is duidelijk dat ik in deze fase van mijn carrière wedstrijden moet spelen om mezelf door te ontwikkelen. PSV is wat dat betreft een fantastische optie.”

Lees vrijdag meer in BN DeStem.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement