Alex Gersbach (in het zwart) namens Rosenborg in actie in de voorronde van de Champions League tegen Celtic.
Volledig scherm
Alex Gersbach (in het zwart) namens Rosenborg in actie in de voorronde van de Champions League tegen Celtic. © REUTERS

‘Alex Gersbach nieuwe linksback van NAC’

NAC heeft een mondelinge overeenkomst bereikt met de 21-jarige linksback Alex Gersbach. De vijfvoudig Australisch international komt naar verluidt over van het Noorse Rosenborg BK en zal, als de laatste details zijn afgerond, een meerjarig contract tekenen in Breda.  

 1. Miljoenentransfer Van Hecke afgerond: verdediger van NAC naar Brighton

  Miljoenen­trans­fer Van Hecke afgerond: verdediger van NAC naar Brighton

  Zaterdag 22 augustus (oefenduel Sparta uit) speelde hij zijn laatste wedstrijd namens NAC. Op dinsdag 25 augustus werkte Jan Paul van Hecke zijn laatste training in Zundert af, zwaaide hij zijn teamgenoten uit en bij het uitdelen van de rugnummers op vrijdag 28 augustus ontbrak hij op de spelerslijst. Vandaag, donderdag 10 september, is zijn miljoenentransfer naar Brighton & Hove Albion dan eindelijk officieel bekendgemaakt.
 2. Spelbepaler Haye zet de toon ziet NAC op tandvlees winnen: ‘Moest van heel ver komen’
  video

  Spelbepa­ler Haye zet de toon ziet NAC op tandvlees winnen: ‘Moest van heel ver komen’

  ,,Soms zeggen ze wel eens dat dit de lekkerste overwinningen zijn.”Dat zegt Thoma Haye na de zwaarbevochten 2-1-zege van NAC op FC Den Bosch. ,,De wedstrijd zo over de streep trekken is heerlijk. In de rust zeg je tegen elkaar dat je tijd zat hebt. Dat de gelijkmaker zo snel valt, is heerlijk. Zo’n moment trekt je over het dode punt. Toen was het vol in de aanval op weg naar de tweede.”