Leslie Allen (links) en Helma van Eyl uit Oosterhout staan weer met hun kraam Underwear Everywhere op de markt in Zevenbergen. ,,Dit is een van de positiefste markten die wij kennen."
Volledig scherm
Leslie Allen (links) en Helma van Eyl uit Oosterhout staan weer met hun kraam Underwear Everywhere op de markt in Zevenbergen. ,,Dit is een van de positiefste markten die wij kennen." © Annelies Vlaanderen

Zevenbergse markt weer compleet: ‘Zij hebben ons gemist, en wij hen ook’

ZEVENBERGEN - Na zonneschijn komt regen, maar dat mag de pret niet drukken op de eerste dag sinds de laatste lockdown dat de weekmarkt in Zevenbergen weer compleet is. ,,Zij hebben ons gemist, en wij hen ook.”

 1. Optreden in een halfgesloopte Nieuwe Nobelaer: ‘Onder water zetten of een muur weghakken: dat kan gewoon’

  Optreden in een halfge­sloop­te Nieuwe Nobelaer: ‘Onder water zetten of een muur weghakken: dat kan gewoon’

  ETTEN-LEUR - Vlak voordat Nieuwe Nobelaer ten prooi valt aan de slopershamer moet het pand nog één keer het decor vormen voor een cultureel spektakelstuk. Zo'n gebouw op het randje van de sloop biedt unieke kansen, zegt initiatiefneemster Wilma Borm-Dekkers. ,,Muren doorbreken, stukken gebouw onder water zetten: als we willen, kan het dan allemaal. En we willen maximaal gebruik maken van die vrijheid.”
 1. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes

 2. Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezelligheid'
  Play

  Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezellig­heid'