Lieke Brouwer uit Zevenbergen is Miss Teen Universe Netherlands geworden. Zij mag nu door naar de wereldwijde finale. Maar die laat door corona nog even op zich wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieke Brouwer uit Zevenbergen is Miss Teen Universe Netherlands geworden. Zij mag nu door naar de wereldwijde finale. Maar die laat door corona nog even op zich wachten. © Pix4Profs/Marina Popova

Zevenbergse Lieke (18) wil dolgraag knallen bij Miss Teen Universe, maar toen kwam de lockdown...

ZEVENBERGEN - Eigenlijk zou ze deze maand in Nicaragua Nederland vertegenwoordigen. Maar Miss Teen Universe Netherlands Lieke Brouwer (18) is nog gewoon thuis in Zevenbergen en moet wachten tot augustus. ,,Ik heb zin om te knallen.” 

  1. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
    ZATERDAG 3B+3D

    De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

    Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.