Henk Hendrikx kreeg tijdens de lintjesregen van burgemeester Jac Klijs te horen dat hij koninklijk wordt onderscheiden. De officiële versierselen volgen later, maar van het jonge kroost uit de familie heeft hij al de nodige medailles ontvangen.
Volledig scherm
Henk Hendrikx kreeg tijdens de lintjesregen van burgemeester Jac Klijs te horen dat hij koninklijk wordt onderscheiden. De officiële versierselen volgen later, maar van het jonge kroost uit de familie heeft hij al de nodige medailles ontvangen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zeg cultuur en zeg Zevenbergen, dan zeg je Henk Hendrikx

ZEVENBERGEN - De eerste naam die opkomt bij de combinatie Zevenbergen en cultuur, is Henk Hendrikx. Zonder hem had het culturele landschap in deze plaats er heel wat schraler uit gezien.

  1. Zo'n 240 medewerkers Bravis zitten thuis: zorg fors afgeschaald

    Zo'n 240 medewer­kers Bravis zitten thuis: zorg fors afge­schaald

    ROOSENDAAL/BREDA - De stijging van het aantal coronapatiënten in combinatie met een aanzienlijke uitval van medewerkers leidt ertoe dat het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom fors ingrijpt in de reguliere zorg. Alleen acute ingrepen en oncologische operaties worden komende week gedaan. Alle andere operatieve zorg is uitgesteld. Het ziekenhuis benadrukt dat poliklinische zorg en verloskunde wel doorgaan.