Volledig scherm
De haven van Moerdijk.

Zeer grote belangstelling voor open dag Moerdijk

MOERDIJK - Shell, negenhonderd bezoekers, vol. Rondvaart, achthonderd aanmeldingen, vol. ATM, driehonderd belangstellenden, vol.

Het gaat hard met de open dag van haven- en industrieterrein Moerdijk. Al meer dan 2.000 mensen hebben te kennen gegeven zaterdag een kijkje te willen komen nemen. "De belangstelling overtreft al onze verwachtingen", zegt Linda de Groot van het Havenschap Moerdijk.

De interesse is met name groot voor bedrijven waar mensen zich om veiligheidsredenen speciaal voor hebben moeten aanmelden. "Shell en ATM kunnen niet meer bezoekers hebben, voor Solvay, Stolthaven en Van Oord zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar."

Aan de Open Haven Moerdijk doen zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur dertig bedrijven en organisaties mee. Er rijden vanaf Ritchie Bros. Auctioneers pendelbussen om bezoekers naar bedrijven te brengen. "Er is een mooie afspiegeling van wat we hebben zitten aan chemie, logistiek en instanties zoals de Douane. Ze krijgen daar een mooi beeld van", aldus Ferdinand van den Oever, directeur van het havenschap.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.