Willemstad Pix4Profs / Marina Popova. 
Camping Bovensluis wordt verkocht. De nieuwe eigenaar heeft andere plannen jaar- en seizoengebruikers zoals de familie Cambolat vrezen voor hun plekkie.
Volledig scherm
PREMIUM
Willemstad Pix4Profs / Marina Popova. Camping Bovensluis wordt verkocht. De nieuwe eigenaar heeft andere plannen jaar- en seizoengebruikers zoals de familie Cambolat vrezen voor hun plekkie. © Pix4Profs/Marina Popova

Woede bij gasten van camping Bovensluis in Willemstad: ‘Al die tijd voorgelogen’

WILLEMSTAD - Vaste kampeerders maken zich grote zorgen over de toekomst van Camping Bovensluis. De plannen van de nieuwe eigenaar zijn bij veel trouwe campinggasten in het verkeerde keelgat geschoten.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.