De locatie in Willemstad, op de hoek van Steenpad (onder, links) en Noordlangeweg, waar makelaar van de Erve heeft hier een hele bouwontwikkeling voor in gedachten heeft, met zo'n 180 woningen. Hij heeft het plan net gepresenteerd aan Willemstad en de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie in Willemstad, op de hoek van Steenpad (onder, links) en Noordlangeweg, waar makelaar van de Erve heeft hier een hele bouwontwikkeling voor in gedachten heeft, met zo'n 180 woningen. Hij heeft het plan net gepresenteerd aan Willemstad en de gemeente. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Willemstadse makelaar lanceert grootschalig bouwplan: ‘Inwoners moeten zelf bepalen wat er komt’

WILLEMSTAD - Zo'n 180 woningen - van tiny houses tot villa's-,  een brandweerkazerne, een Knarrenhof en andere gewenste voorzieningen. Dat is in grote lijnen de planvisie voor de locatie hoeve Elim aan ehet Steenpad/hoek Noordlangeweg waar makelaar Piet van de Erve zowel de Willemstadters als de gemeente Moerdijk van op de hoogte heeft gebracht. 

 1. Migranten boos weg na corona-uitbraak Port of Moerdijk: 'Ziektedagen niet uitbetaald en het is er smerig’
  PREMIUM

  Migranten boos weg na corona-uit­braak Port of Moerdijk: 'Ziekteda­gen niet uitbetaald en het is er smerig’

  MOERDIJK - De corona-uitbraak in het arbeidsmigrantenhotel Port of Moerdijk lijkt onder controle. Uitzendorganisatie Cervo Group zegt dat de tien besmette en 'verdachte’ buitenlandse werknemers negatief zijn getest. Ze verbleven tot eind vorige week vrijdag in quarantaine in twee huizen in Delft. Nieuwe besmettingen onder de bewoners zijn niet meer geconstateerd, zegt hoteleigenaar Jan Karel Fikke.
 1. Grote heidebrand in natuurgebied in Schijf onder controle
  Play

  Grote heidebrand in natuurge­bied in Schijf onder controle

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?