Werk? Nee een zonnetje voor medewerkers Shell Moerdijk

videoMOERDIJK - ,,We snijden onszelf in de vingers als we dit bod accepteren. We moeten onze tanden even laten zien”, klinkt het strijdbaar uit de mond van Arunas Barbsys. 

De medewerker van Shell Moerdijk is deze vrijdagmiddag niet binnen aan het werk, maar voert voor de bedrijfspoort 2 aan de Westelijke Randweg actie. Samen met naar schatting zo'n honderd collega's zet de Rijsbergenaar, die oorspronkelijk uit Litouwen komt, de eisen voor meer loon kracht bij met een werkonderbreking. ,,Geniet lekker van het zonnetje, ga nog niet aan de slag”, port Egbert Schellenberg nog wat in het actievuurtje.

  1. Over de vestingen, door de polders en dan de oude dorpskern bij Vestingloop Willemstad
    PREMIUM

    Over de vestingen, door de polders en dan de oude dorpskern bij Vesting­loop Willemstad

    WILLEMSTAD - ,,Zie je m'n rode gezicht? Ja, ik heb zojuist al gelopen", grijnst Jacqueline den Hollander, als ze de deur van haar woning net sluit. De Willemstadse liep de vijf kilometer van de Vestingloop. Over de vestingwallen en door de dorpskern. Waar het evenement vorig jaar nog te maken had met flink wat regen, zorgde een warm najaarszonnetje ditmaal voor verzwarende, maar tegelijkertijd toch aangename omstandigheden.