Stichting Wensdroom hielp Renske Reniers bij het uitgeven van haar nieuwe boek Leef. Ze overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Eef Schoneveld, in bijzijn van Wensdroom-bestuursleden Annemiek Hendrikx, Ella van Turnhout en Piet Andreae.
Volledig scherm
Stichting Wensdroom hielp Renske Reniers bij het uitgeven van haar nieuwe boek Leef. Ze overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Eef Schoneveld, in bijzijn van Wensdroom-bestuursleden Annemiek Hendrikx, Ella van Turnhout en Piet Andreae. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Wensdroom deelt pakketjes uit: Het zijn de kleine dingen die het doen

ZEVENBERGEN – Stichting Wensdroom Moerdijk heeft een nieuwe manier gevonden om mensen een mooi moment te bezorgen. Woensdag is het eerste cadeaupakket uitgereikt aan wethouder Eef Schooneveld. Daarvan worden er honderd uitgedeeld aan Moerdijkers die een opsteker kunnen gebruiken.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?