De weekmarkt in Zevenbergen verhuist donderdag 15 februari voor twee  jaar naar het plein voor het gemeentehuis.
Volledig scherm
De weekmarkt in Zevenbergen verhuist donderdag 15 februari voor twee jaar naar het plein voor het gemeentehuis. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Weekmarkt Zevenbergen na carnaval naar plein gemeentehuis

ZEVENBERGEN - De weekmarkt in Zevenbergen verhuist na carnaval naar het plein voor het gemeentehuis.

Daar staan de kramen donderdag 15 februari tussen 10.00 en 16.00 uur voor het eerst opgesteld. De markt moet wijken voor het open graven van de haven in Zevenbergen. In het voorjaar vinden werkzaamheden plaats aan kabels en buizen. Rond de zomervakantie start de aannemer met het 'echte' graafwerk. Na de werkzaamheden verhuist de markt terug naar het centrum, naar de Markt. Dat is over twee jaar.

Boete

De weekmarkt wordt donderdagochtend vroeg opgebouwd en eind van de middag afgebroken. Vanaf 15 februari is het op donderdag van 6.00 tot 17.30 uur niet meer mogelijk om te parkeren op het terrein voor het gemeentehuis. Er is een wegsleepregeling van kracht. Toch parkeren betekent dan het risico op een flinke boete, aldus de gemeente. In de nabije omgeving is parkeren mogelijk bij De Borgh, op het parkeerterrein van de Kasteeltuin en bij het NS-station.

Op donderdag 22 februari worden er juten Bigshoppers uitgedeeld aan de bezoekers van de markt om de tijdelijke verhuizing onder de aandacht te brengen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement