Maandagochtend startte de drive-in coronatest in Oud Gastel. Je moet in je auto blijven zitten, paspoort of rijbewijs tonen, je bloedsaturatie wordt gemeten en je krijgt een bloedprikje in je vingertop
Volledig scherm
PREMIUM
Maandagochtend startte de drive-in coronatest in Oud Gastel. Je moet in je auto blijven zitten, paspoort of rijbewijs tonen, je bloedsaturatie wordt gemeten en je krijgt een bloedprikje in je vingertop © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Waarom je wel/niet de drive-in coronatest in Oud Gastel moet doen

OUD GASTEL - Stel: je laat je testen op corona met een prik vanuit je auto, je wacht tien minuutjes op de uitslag en als die inderdaad zoals gehoopt positief is, rijd je verzekerd van je immune status naar je moeder om haar eindelijk weer een knuffel te geven.

 1. Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
  PREMIUM

  Corry werkt 50 jaar als kraamver­zorg­ster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’

  STEENBERGEN - Vijftig jaar staat Corry Theunisse met raad en daad klaar tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster uit Steenbergen krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten. ,,Vroeger zei ik altijd; zo’n ouwe taart hoef ik niet aan m’n bed hoor. En nu ben ik er zelf een.”
 2. Waar is het drugsgeld van corrupte havenarbeiders: in auto’s, bitcoins of Zeeuwse winkelpanden?
  PREMIUM

  Waar is het drugsgeld van corrupte havenarbei­ders: in auto’s, bitcoins of Zeeuwse winkelpan­den?

  VLISSINGEN-OOST - Havenofficier Marco van Leeuwen zucht eens diep: ,,Mensen denken altijd: die cokehandel, dat is toch een onzichtbare wereld. Ze maken zich drukker over een straatroof of inbraak.” Hij verwijst naar de zeven havenarbeiders in Vlissingen-Oost die verdacht worden van cocaïnesmokkel. Dergelijke figuren vormen volgens hem een bedreiging voor de samenleving. ,,Het is keiharde business.”
 1. Coronavaccins die zó snel zijn geproduceerd, zijn die wel betrouwbaar?
  Play

  Coronavac­cins die zó snel zijn geprodu­ceerd, zijn die wel betrouw­baar?

 2. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'