De haven doortrekken naar de Roode Vaart bij het kantoor van Woonkwartier zodat er bootjes door Zevenbergen kunnen varen. De VVD wil dat onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
De haven doortrekken naar de Roode Vaart bij het kantoor van Woonkwartier zodat er bootjes door Zevenbergen kunnen varen. De VVD wil dat onderzoeken. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

VVD breekt lans voor onderzoek naar doortrekken haven Zevenbergen: ‘Een spannend avontuur’

ZEVENBERGEN - Dat het een lieve duit kost en niet op korte termijn geregeld is, dat snapt wethouder Danny Dingemans ook wel. Toch pleit de lijsttrekker van de VVD Moerdijk voor een onderzoek naar het doorvaarbaar maken van de haven in Zevenbergen. ,,Het biedt ook kansen.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.